
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
danka b. (dannii1) ID 34355 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Svedske gulicky podla mna v paradajkovej omacke[ recept č. 47191 zo dňa 13.4.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY Mlete masko,vajicko,cesnak,olej,sol,cierne korenie, masox,cukor,hladka mukacibula,struhanka a paradajkovy pretlak POSTUP PRÍPRAVY Gulicky:Mlete masko,ja som dala hovedzie,spojime s vajickom,troskou oleja,soli,korenia a struhanky.premiesame a spravime male gulicky,ktore dame piect do rury na peciacom papieri pri 200 stupnoch priblizne na 30minut.Medzitym dame do hrnca olej a jednu pokrajanu cibulku,opecieme do sklovita a pridame muku hladku na zahustenie,tak dve lyzice a prilejeme dva paradajkove pretlaky,dolejeme vodou.Pridame,cukor,korenie sol a jeden masox,prevarime a rozmixujeme na hladko.Nakoniec vlozime upecene gulicky do omacky a podavame s knedlou,dobru chut:-) |