končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HOVÄDZIE MÄSO |
ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) spanielsky vtacik na smotane[ recept č. 47693 zo dňa 7.5.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY . POSTUP PRÍPRAVY spanielsky vtacik -hovädzie mäso/ môze aj bravcove mäso, divina.../ nakrajat na platky , vyklepat/ zvysne mäsko nakrajat na pasiky/, platky osolit, opeprit a potriet horcicou, dat pasik uhorky, vajicko, slaninku,parok a stocit do batôzka , prichytit ihlicou alebo nitou..v hrnci spenime na oleji cibulu, pridame batôzky, poobraciame s kazdej strany, kym sa trosku stiahnu a chytia farbu..pridame zvysne nakrajane uhorky, vajicko, slaninu a parok, premiesame a vsetko podlejeme vodou..dusime do mäkka, ked je mäsko mäkke, batôzky vyberieme / aby sa lahsie zahustovalo/ a omacku zahustime sladkou smotanou + muka + sladka cervena paprika...odstavime a do omacky zamiesame velku lyzicu horcice a batôzky vlozime spät ..podavame s knedlou |