
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Nela C. (CiernaLabut) ID 245141 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Pestrý šalát s grilovaným kozím syrom[ recept č. 48172 zo dňa 1.6.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2 balenia kozieho syra s plesňou\r\n4 lyžice vlašských a lieskových orechov\r\n300 g zmesy listových šalátov\r\n(rukola, ľadový šalát, rímsky šalát, lollo rosso, endívia)\r\n1 zrelé avokádo\r\n\r\nNa zálievku:\r\nšťavu z polovice citróna\r\n1/2 lyžičky dijonskej horčice\r\n5 lyžíc olivového oleja\r\n3 lyžice smotany\r\nmorskú soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY 1. V šalátovej mise pripravíme dresing: Zmiešame citrónovú šťavu, horčicu, soľ a korenie, nakoniec zašľaháme olej a smotanu. 2. Avokádo očistíme, nakrájame na kocky a pridáme ho k pripravenému dresingu. 3. Kúsky kozieho syra posypeme nahrubo podrvenými a na suchej panvici opečenými vlašskými a lieskovými orechmi. Syry dáme pod gril vyhriaty na 190 °C a krátko ich grilujeme (len toľko, aby sa neroztiekli). 4. Šalát potrhaný na menšie kúsky zmiešame s dresingom, naservírujeme na tanier, navrch uložíme syr. Podávame s bagetou. |
![]() | Martina F. (mata3636) ID 133276 (1.6.2012, 20:05) |
http://www.glob.sk/pluska/1091100/pestry-salat-s-grilovanym-kozim-syrom | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |