končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Klaudia L. (klaudusik888) ID 194990 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Broskyňový rez[ recept č. 48438 zo dňa 14.6.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 250 špádlovej celozrnéj múky, 100 g špadlovej krupice,0,5 l acidka 0,5% tuku, 1dcl olej, 1 kypriaci prášok, 2alebo 1PL sódy, 2 PL kakaa,broskyňový kompót (veľká plechovka), 1 zlatý klas, marhuľový lekvár. Receptom som sa inšpirovala, ale trošku som ho pozmenila podľa svojho gusta, aby bol koláčik zdravší :)) POSTUP PRÍPRAVY múku, krupicu, olej, acidko, kypriaci prášok a kakao zmiešame, cesto vylejeme na plech pokrytý papierom na pečenie alebo ho vymastíme tukom a múkou. Dáme piecť do vyhriatej rúry 180°C približne 20 minút. Ak je korpus hotový natrieme ho lekvárom hrubou vrstvou. Broskyne si nakrájame a poukladame na koláč. Šťavu z broskýň vylejeme do hrnca, ak jej nie je 0,5l dolejem vodu, primiešame 1 zlatý klas a cukor, ak je treba ja som dala 2KL. Miešame pokým želatína nezhustne. Ešte teplú želatinu vylejeme na koláč a dáme chladiť do chladničky. Koláč je výborný :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Koláčik :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |