
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tina H. (kokaZM) ID 102821 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Vysoký sneh na žemľovku[ recept č. 48507 zo dňa 18.6.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY Recepty sú dva: 1. koľko bielkov, toľko polievkových lyžíc studenej vody a toľko polievkových lyžíc cukru Druhý recept: 4 bielky so štipkou soli, 200 g kryštálového cukru, 2 polievkové lyžice šťavy z citróna POSTUP PRÍPRAVY Sneh sa nemusí použiť len na žemľovku, ale napríklad na grófkin koláč a podobne. Je tu zaručene sneh vyšší ako keby sa miešajú čisto len bielka s cukrom. 1. Z cukru a vody si vyrobíme sirup. Vyšľaháme sneh a zašľaháme doň teplý sirup. Keď je žemlovka upečená, na horúcu rozotrieme sneh a ešte trochu zapečieme. 2. Vyšľaháme osolené bielky. Pridáme cukor a citrón. Pred dopečením koláča zníčime teplotu na 150 stup. |
![]() | magdaléna c. (megi118) ID 105517 (20.3.2013, 22:01) |
taká rada určite poteší,dakujem. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna M. (Medulienka1) ID 239430 (19.6.2012, 11:04) |
no super,ďakujem za dobrú radu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Miroslava M. (Miamac) ID 53831 (18.6.2012, 18:44) |
super, dakujem ! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |