končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CHUŤOVKY |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Slaninový chlieb s cibuľou ♥ ♥ ♥[ recept č. 50526 zo dňa 24.10.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 650 g hladkej chlebovej múky * 100 g prerastenej slaniny * 1 cibuľu * 1 PL oleja * 7 g sušeného droždia * 350 - 400 ml vody * soľ * POSTUP PRÍPRAVY Všetko som robila ručne. Kôrka je krásne chrumkavá a chlebík vonia po slaninke. :-) Inšpirácia z časopisu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (7.3.2022, 15:55) | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Oľga G. (Oliverka) ID 278312 (7.7.2013, 18:09) |
je to ozajstny Boži dar VDAKA |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (17.7.2013, 22:50) | ||
.... ....za málo.... | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana S. (Popka) ID 40159 (26.10.2012, 10:18) | |
Zlati, aký krásny chlebík a bez pekárničky | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (27.10.2012, 22:18) | ||
Ďakujem, snažila som sa. ....Prvý deň bol najlepší, kôrka chrumkavá, ale dá sa jesť aj na tretí deň. ...... | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva H. (evel21) ID 174920 (25.10.2012, 14:37) |
Zlatka prosím Ťa použila si čisto len tú ražnú múku?? Nezmiešala si z hladkou chlebovou?Máš ho krásny narastený preto sa pýtam mne z tej ražnej nezvykne takto narásť, ked pečiem v pekárničke |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (27.10.2012, 22:28) | ||
Evka ja nemám pekárničku. Toto bol môj prvý chlebík pečený v rúre. Múku som použila ražnú , aká je na obrázku. Nemiešala som ju s inou. Chlebík je taký hutnejší, ale nám chutil. ..... | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva H. (evel21) ID 174920 (24.10.2012, 19:43) |
A receptík nebude |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (24.10.2012, 19:49) | ||
Evka, už píšem. ..... | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |