Slavka M. (slavkasiska) ID 220450 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)
Mexický guláš
[ recept č. 51180 zo dňa 29.11.2012 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
400 g predného hovädzieho mäsa, 100 g ementálu, 50 g masti, 150 g sterilizovaného (môže byť i čerstvý) hrášku, 2 cibule, 2 PL paradajkového pretlaku, 30 g hl. múky, mleté čierne korenie, soľ, trošku cukru
POSTUP PRÍPRAVY
Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti a primiešame na kocky nakrájané mäso, opražíme a podlejeme teplou vodou. Udusíme do mäkka, potom primiešame nasucho opraženú múku, paradajkový pretlak, trošku cukru a hrášok. Necháme ešte prevrieť a môžme podávať. Ako príloha je dobrá ryža ale i cestoviny. Do každej porcie nastrúhame trochu syra.\\r\\n\\r\\nDobrú chuť! |
 | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (29.11.2012, 18:43) |
dávno sme ho nemali,ďakujem za inšpiráciu zajtra urobím,,,,  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |