. .. .. .. .. .. .
. .

zapekané cestoviny - rýchlovka - RECEPT 5186

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 33603 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 33 návštěvníkov)


zapekané cestoviny - rýchlovka


[ recept č. 5186 zo dňa  ]


zapekané cestoviny - rýchlovka


POTREBNÉ PRÍSADY

2x vajce, 2x pochúťková smotana, cestoviny, šunka, syr, soľ, petržlenová vňať, oregano, bazalka...(alebo iné koreniny podľa chuti)

POSTUP PRÍPRAVY

polovicu uvarených cestovín,nakrájanej šunky a syra nasypeme do zapek. misy, zalejeme smotanou vymiešanou s vajíčkom soľou a koreninami,pridáme zbytok cestovín, šunky, petržlenovú vňať, polejeme druhou osolenou, okorenenou vymieš. smotanou s vajíčkom a navrch posypeme nastrúh. syrom. dáme piecť do vyhr. rúry na 200°C cca 25min.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

pred pečením
po upečení
ham :)
tu je pridaný aj varený karfiol, mňáááááám s tým je to ešte chutnejšie, alebo pridávam aj brokolicu, ale keď nie je nič sa nedeje :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Podkova se zvířátky | zapekané cestoviny - rýchlovka | Hamburské bravčové stehno (10porcií) >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia O. (Lucya122) ID 88228 (25.11.2013, 17:27)
zatiaľ najlepšie cestoviny aké som jedla (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) tiež sú super aj s kečupom :-p (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Monika M. (manamon27) ID 137707 (20.3.2013, 9:10)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zlatica C. (Zlojtoyd) ID 162745 (28.11.2010, 16:49)
(chripka) (chripka) (chripka) (chripka) (chripka) (kolednici) (kolednici)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zlatica C. (Zlojtoyd) ID 162745 (28.11.2010, 16:48)
(H) ,-) :-$ :-p |-) (B) (pl) (child5) (child6)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina Z. (matazero) ID 5422, mimibazar.sk/matazero (upravené 28.1.2009, 14:08)
^o) ^o) zajtra cakam kamosku s milým oni lubia cestoviny tak vyskusame ^o) ^o) ^o) ^o) (L) SUUU VYBORNEEEE
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lenka M. (Lenkam) ID 128 (17.7.2008, 11:20)
Ahoj,prosím ťa,poradíš mi?Akurát mám v trúbe cestovinu,tiež ju zapekám,len neviem či má byť len vrch trochu ružový,upečený a stred spodok taký vláčny *-) akoby surový len,prvý raz to robím a v recepte je písané,že sa to zapeká 5-10minút a hotovo,ďakujem moc za radu (F) (F) (F)!
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (17.7.2008, 11:46)
Lenka daj si ruru na pecenie z dola.Tak,aby si to mala zvrchu ruzove,ale aj z dola do ruzova.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lenka M. (Lenkam) ID 128 (17.7.2008, 11:54)
No mám rošt v strede,a zakryla som to alobalom,predtým asi 15 minút možno viac som to zapekala na 180 nezakryté,teraz neviem ako to bude hotové,zapekám to na 180 pod alobalom teraz,a do smotany šiel syr tavený,šunka,korenie,šampiňony,cibulka a tá masa či zálievka pekne vošla medzi cestoviny,neostala na vrchu ako je v recepte na obrázku,môžem tu niečo pokaziť?A ak zvýši môžem to nechať v ladničke do večera alebo aj v trúbe?Ďakujem moooc (F) (F) (F).
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu