
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Smažený zeler.[ recept č. 51912 zo dňa 13.1.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 zeler vačší, hl.múka, vajcia, strúhanka, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Zeler ošúpeme a nakrájame na polkolieska hrubé asi 0,5cm....necháme zovrieť osolenú vodu a do vriacej vody hodíme zeler na 5 min....vyberieme necháme odkvapkať a vychladnúť...obalujeme klasicky v trojobale a vysmážame...je to chutné s varenými zemiakmi tatárskou alebo so šalátikom...dobrú chuť. |
Miroslava M. (nofretete28) ID 252619 (22.1.2013, 0:42) |
ja takto robievam kaleráb (väčšinou z gigantu), ale toto skúsim tiež. Zeler, to môžem a aj môj 2 r. syn mi dnes povedal keď jedol slepačiu polievku, že "zeueuik je doblučký". Tak možno aj jemu bude chutiť ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta Š. (siskam1) ID 199001 (17.1.2013, 11:59) |
Fúha, Danielka je ešte asi v šoku - zrejme zabralo ... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Daniela H. (Češka) ID 23282 (15.1.2013, 16:28) |
no tak toto musím spraviť hlavne mužovi ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (17.1.2013, 10:09) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta Š. (siskam1) ID 199001 (15.1.2013, 16:12) |
Robievam aj ja, ale do vody pridávam trochu octu, trochu pohltí tú zelerovú chuť. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (17.1.2013, 10:10) |
fiiha vďaka za radu...tento bol taký jemný tak nebolo treba ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana F. (muffin2) ID 260556 (13.1.2013, 22:27) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (17.1.2013, 10:10) |
vďaka ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |