
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HUBY |
Andrea Č. (Andrejka71) ID 262219 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Plnené bedle[ recept č. 52009 zo dňa 19.1.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Bedle, cibuľa, oravská slanina 200g, šunka 200g, syr Eidam alebo Gouda (príp. kto aký má rád 200g,), kukurica z konzervy. POSTUP PRÍPRAVY 1. Syr si postrúhame na tenké slížiky, šunku, slaninku a cibuľu (slaninka nemusí byť) pokrájeme na drobné kocečky a pridáme kukuričku podľa potreby. Všetko z ľahka dobre pemiešame. Ochucovať nemusíme ničím nakoľko sa chute ingrediencií zmiešajú samé. Max. môžeme trošku posoliť z vnútra klobúčiky bedlí. 2. Takto pripravenou zmesou plníme umyté bedle (najvhodnejšie sú bombule - ešte neotvorené bedle), ktoré poukladáme na maslom vymastený plech na tesno vedľa seba a aby sa nám neprevrhli, môžeme pre istotu odkrojiť kúsoček z vrchnej časti bombule a spraviť si tak rovinku na postavenie bedle. 3.Takto pripravený plech aj s bedlami vložíme do trúby upiecť. Pečieme pri teplote 150 st. cca 30 minút. Podľa potreby môžme podliať aj trochou vody. Podávame so zemiakovou kašou ozdobenou petržlenovou vňaťkou. Dobrú chuť. |
![]() | Janka P. (Joanne) ID 6922 (20.1.2013, 10:52) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (20.1.2013, 10:09) |
Rýchly obedík vyskúšam ale zo šampinonov díky za typ ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (20.1.2013, 8:14) |
ešte keby som mala bedle...hneď by som ich urobila.... ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |