
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jana F. (muffin2) ID 260556 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Nepečená smotanová torta[ recept č. 52789 zo dňa 12.3.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kelímok jemného tvarohu 1-2 lyžice trstinového cukru 2 kelímky kyslej smotany 1 vanilknový cukor 1 bal. dlhých piškót 1 bal. guľatých piškót 1 ovocný kompót (marhule, broskyne, jahody, ...) POSTUP PRÍPRAVY 1. V miske zmiešame kyslú smotanu, tvaroh, trstinový cukor a vanilínový cukor. 2. Dookola silikónovej formy naukladáme dlhé piškóty, ak sú veľmi dlhé, môžeme z nich časť odrezať (odrezané kúsky použite do torty). Na dno tortovej formy ide ako prvá tenká vrstva smotanovo-tvarohovej zmesi. Na to vedľa seba ukladáme okrúhle piškóty a kúsky ovocia. Zase pokračujeme vrstvou zmesi. Postup sa opakuje až do spotrebovania surovín. Posledná vrstva budú piškóty (rovnou plochou hore). Hotovú tortu prikryjeme fóliou a dáte na 1 deň do chladničky. 3. Formu na druhú deň vyberiete z chladničky a vyklopíte na tanier. Zdobíme podľa vlastnej fantázie. |
![]() | Zlatka K. (sarii1) ID 261309 (15.3.2013, 11:24) |
smotanovu tortu robievam, mnam ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |