
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Anita M. (kijjarka) ID 124533 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kura plnené s Kyslou Kapustou[ recept č. 52905 zo dňa 21.3.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme -1 kura,1 kg kyslej kapusty,2 väčšie cibule,150 g domácej slaniny POSTUP PRÍPRAVY Nakrájame nadrobno cibuľu a na oleji podusíme. Slaninu nakrájame na malé kocky a vytopíme. Pridáme k cibuli spolu aj s kyslou kapustou. Kapustu nevymývame, vlejeme aj s vodou. Prikryté dusíme asi 2 hodiny, kým kapusta nezmäkne. Kura rozpolíme, umyjeme a osolíme. Vychladnutú kapustu plníme pod kožu kuraťa. Poriadne naplníme. Kura dáme na pekáč, podlejeme vodou a pečieme 1 hod. Podávame s varenými zemiakmi alebo hranolkami. |