
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
SLADKÉ JEDLÁ |
Anita M. (kijjarka) ID 124533 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Medvedie Labky[ recept č. 52914 zo dňa 22.3.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Na cesto:250 g polohrubej múky ,125 g masla alebo Hery ,125 g práškového cukru,125 g kokosovej múčky ,1vajce,1 balíček Vanilínového cukru,1/2 balíčka Kypriaceho prášku do pečiva,štipka soli Na ozdobenie: práškový cukor na posypanie,1 balíček Polevy tmavej POSTUP PRÍPRAVY Na prípravu cesta maslo, cukor, múku zmiešanú s kypriacim práškom, kokos, vajce a vanilínový cukor prepracujeme do hladka.Cesto rovnomerne rozdelíme na menšie kúsky (asi veľkosti menšieho orechu – záleží na formičkách, ktoré máme k dispozícii). Jednotlivé kúsky vtlačíme do vymastených a múkou vysypaných formičiek na medvedie labky. Formičky ukladáme na plech natesno smerom hore. Pečieme v predhriatej rúre. Po upečení vyklopíme labky z formičiek, posypeme práškovým cukrom a konce namáčame v poleve, ktorú sme vybrali zo sáčku a roztopili vo vodnom kúpeli. |