
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Silvia K. (jethro) ID 19444 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Veľkonočný baranček[ recept č. 53042 zo dňa 29.3.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY baranček: 4 vajcia 200 g kryštálového cukru 200 g polohrubej múky 4 PL teplej vody 3/4 ČL prášku do pečiva tuk a hrubú múku na vymastenie a vysypanie formy, __ poleva: 200 g preosiateho práškového cukru 2 bielky 1 PL vody 1 PL citrónovej šťavy POSTUP PRÍPRAVY baranček Z vaječných bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žľtky vyšľaháme s cukrom. Pridáme teplú vodu a hmotu jemne zapracujeme do snehu. Zľahka vmiešame aj múku, do ktorej sme pridali prášok do pečiva. Cesto vylejeme do pripravenej formy barančeka. Prvých desať minút pečieme v dobre vyhriatej rúre, potom zmiernime teplotu a dopečieme dozlatista. poleva Všetko spolu vymiešame do zhustnutia. Polevou postupne ozdobujeme barančeka tak, že vytvárame drobné vlnky. Ja to robím vidličkou. |