končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Alena B. (Sue1) ID 28097 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kuracie prsia na hriankach[ recept č. 53141 zo dňa 3.4.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 kusy kuracích pŕs, 250 ml sterilizovaného hrášku, 1 malá konzerva paprikovej nátierky, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžica karí korenia, 1 lyžica hladkej múky, strúhaný syr, príloha - 8 krajcov chleba, 4 vajcia POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme, osušíme, pokrájame na pásiky. Dáme do misy, osolíme, okoreníme, premiešame a necháme chvíľu postáť. Potom ho na oleji krátko opražíme zo všetkých strán, podlejeme trochou vody a udusíme do mäkka. Do mäsa vmiešame paprikovú nátierku a prilejeme 200 ml vody, v ktorej sme rozmiešali múku. Miešame, kým šťava mierne zhustne, pridáme scedený hrášok a necháme ešte prehriať. Podľa chuti dosolíme. Na chlebík vo vajíčku nemusím pridávať postup, že :) Na záver mäsko posypte strúhaným syrom. Hrášok dávam mrazený, ten z konzervy má takú mŕtvolnú farbu. |