
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Paťa C. (Pata333) ID 278922 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zapečené údené kuracie stehná so zemiakmi[ recept č. 54056 zo dňa 12.6.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie stehná, 8 stredne veľkých zemiakov, soľ, m.č. korenie, olej, 3 strúčiky cesnaku, trochu horúcej vody, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky široké asi 0,5 cm. V pekáči rozpustíme tuk, pridáme plátky zemiakov, posypeme ich rozdrveným cesnakom, korením, soľou a opatrne premiešame. Na zmes položíme kuracie stehná, trochu podlejeme vodou, dochutíme vegetou, prikryjeme alobalom, vložíme do vopred vyhriatej rúry a na miernom ohni opečieme do zmaknutia zemiakov. |