
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zuzana Č. (zu.z.ka) ID 278908 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Vyprážaný plnený hermelín :P[ recept č. 54763 zo dňa 21.8.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY hermelín (príp. encián alebo iný podobný syr s plesňou), cibuľa, šampiňóny, zemiaky, maslo, soľ, korenie, vajce, polohrubá múka, strúhanka, olej POSTUP PRÍPRAVY Syr rozkrojíme pozdĺžne napoly, obe polky opatrne vydlabeme. Na panvici na masle opečieme pokrájanú cibuľu a očistené a pokrájané šampiňóny, osolíme, okoreníme a vmiešame syrovú striedku. Panvicu môžeme z ohňa odstaviť, miešame, kým sa syr nerozpustí a nespojí sa s hubami a cibuľkou. Hmotou naplníme vydlabanú polovicu syra, prikryjeme druhou, mierne zatlačíme a odložíme na chvíľu do chladničky. Potom klasicky múka-vajce-strúhanka a vyprážame na rozpálenom oleji. Hodia sa zemiaky na všetky spôsoby. A pozor...jeden stačiť nebude :) |