
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
tereza b. (tea29) ID 76421 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | burginove pagace[ recept č. 55114 zo dňa 28.9.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Polohruba muka,1vajce,1zltok,1burgina,2lyzice maku,kvasnice,palmarin,cukor. POSTUP PRÍPRAVY Burginu si uvarime do makka,nechame vychladnut,osupeme,nastruhame na malych slzach,pridame muku,kvasok a ostatne ingrediencie/palmirin si rozpustim a potom ho vylejem vychladnuty/ a nechame nakysnut.rozgulame a vykrajujeme pagaciky.potrieme bielkom a pecieme v predhriatej rure na 180 do zlata.na jednu burginu ide cca1kg muky.DOBRU CHUT. |