
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
andrea sečkarova (sveand) ID 44482 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Plnené zemiaky bryndzou[ recept č. 55480 zo dňa 7.11.2013 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, bryndza, oravská slanina, cibuľa, 2 PL kyslej smotany, soľ, čierne korenie, olej POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky dáme variť v šupke. Po vychladnutí vydlabeme vnútro. Použijeme ho do zmesi, ktorou potom zemiaky naplníme. Cibuľku nakrájame a dáme opiecť na panvicu. Pridáme slaninku nakrájanú na rezance. Opečieme. K vydlabnej časti zo zemiakov pridáme túto cibuľu so slaninku. Dáme ešte smotanu a dochutíme. Poriadne premiešame a plníme zemiaky. Na záver posypeme čiernym korením a pečieme. Na 200 stupňoch cca 30 min, resp. dozlata. |
![]() | Hanka Z. (haha) ID 298, mimibazar.sk/haha (28.1.2014, 14:12) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Monika H. (jakubko) ID 17181, mimibazar.sk/jakubko (8.11.2013, 19:10) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Alena L. (alal) ID 50015, mimibazar.sk/alal (7.11.2013, 18:15) |
a ako ich plníš ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana M. (zumma) ID 214481 (7.11.2013, 17:41) |
Mňaaaam, aj ja ich robievam, ale plnku robím bez cibuľky - len bryndza a zemiaky a slaninu a výpek polievam navrch - je to super bašta ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Valéria K. (valery100) ID 21394 (7.11.2013, 14:53) |
A čo s bryndzou. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Soňa M. (sonicka1) ID 15198, mimibazar.sk/sonicka1 (23.11.2013, 14:10) |
Ja som nedala smotanu, uvidime ake budu ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |