
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Darina B. (danda3) ID 104195 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Špaldovo - bielkové sucháre[ recept č. 55936 zo dňa 5.1.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 140g hladkej múky špaldovej, 4 bielka, 100g cukru, 2 PL medu, 1 KL perníkového korenia, 100g mandlí (lieskových orechov) POSTUP PRÍPRAVY Z bielok a štipky soli šľaháme sneh, potom pridáme cukor s medom, prešľaháme a nakoniec zľahka zamiešame múku + perníkové korenie. Pridáme celé mandle, ja som robila z dvoch dávok, tak som dala aj lieskové orechy. Formu na biskupský chlebíček som vyložila papierom na pečenie a naliala pripravené cesto. Pečieme na 160°C cca 30 - 35 minút, treba vyskúšať špajdlou. Po upečení a vychladnutí zabalíme do fólie a necháme 24 hodín odstáť. Potom nakrájame na tenké plátky, ktoré sušíme na 100°C cca hodinu, kým trošku nezhnednú. |
Soňa K. (bystričanka) ID 247313 (13.1.2014, 11:23) |
Ja robím podobné nedávam perníkové korenie ale skúsim ale suším krátko. Nezhoria za 1 hodinu? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Darina B. (danda3) ID 104195 (7.2.2014, 20:57) |
Ja som robila z dvoch dávok a sušila som tri plechy, preto mi to toľko trvalo, jeden bude asi skôr hotový, treba si odsledovať. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |