končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ČO DOM DAL |
Petra G. (Pat) ID 9688 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Jarná plnka pod kura alebo na plechu[ recept č. 5595 zo dňa 31.5.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Na jeden rožok (nakrájaný na kocky) jedno vajce a 1dl mlieka, kuracie vnútornosti alebo pečienka, kopec čerstvej žihľavy nakrájanej na maličké kúsky - môže byť aj sušená, petržlenová vňať, na kocky nakrájaná slanina, vegeta a koreniny podľa chuti. Dobrá je aj vegetariánska verzia bez mäsa a slaniny. POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny zmiešame. Z bielkov môžeme urobiť zvlášť sneh, plnka bude nadýchanejšia, ale nemusíme a dáme na vymastený plech (alebo natlačíme pod kožu kurčaťa). Pečieme pri teplote 190 stupňov cca 45 minút - záleží to od množstva, tak, aby sme mali zlatistý povrch. |