
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jana Ď. (zufanka) ID 31718 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) Švédska mandľová torta, lepšia ako z Ikei :-)[ recept č. 55957 zo dňa 9.1.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 200g mletých mandlí, 220g mletého cukru, štipka soli, 8 bielkov Krém: 225g masla, 35g škrobu, 250g práškového cukru, 8žĺtkov, 100g mandľových lupienkov na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Tortu je možné vložiť na pár hodín/dní do mraziaka, bude mäkšia. Keď nemáte veľký mraziak, stačí ju dať do chladničky na noc. PS: Krém je dosť sladší, preto po novom dávam do krému iba 200g ml. cukru, ale zato 45g škrobu. Mixovanie krému nepodcenujte, vždy mi to trvá min 25min :-) Prajem príjemné lahodenie OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | MAJA B. (barny) ID 2295 (18.1.2014, 16:41) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Katarína V. (jablcko111) ID 244533 (9.1.2014, 21:58) |
korpus nie je možné urobiť jeden zo všetkých surovín a potom ho prekrojiť? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (10.1.2014, 7:55) |
keďže je to vlastne len sneh, myslím, že by pri pečení z celej dávky korpus nemal správnu konzistenciu, ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |