končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
Sona F. (anqua) ID 52532 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Pastiersky koláč[ recept č. 55963 zo dňa 10.1.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 g hovädzieho mletého mäsa, syr čedar, šalotka, 2 strúžky cesnaku, olej, maslo, mleté korenie, chilli, citrónová šťava, červené víno, paštrnák a karfiol POSTUP PRÍPRAVY Hovädzie mäso si pomelieme a osmažíme na cibuľke. Pridáme čierne korenie, najlepšie čerstvo namleté, trochu soli, podlejeme trochou, asi tak 1dcl, dobrého vína, citrónová šťava a necháme dusiť aby sa odparila šťava. Uvarený karfion alebo paštrnák (množstvo podľa veľkosti formy) rozmixujeme s trochou syra a masla na tuhú kašu. Ku karfiolu dávama jeden paštrnák. Pekáč potrieme maslom, dáme vrstvu mäsa, navrch kašu z karfiolu a paštrnáku, posypeme syrom, pokrájanou chilli papričkou, muškátovým orechom a dáme piecť. \r\n\r\nPodávame s pečenou cviklou. \r\nCviklu zabalíme po kusom do alobalu a pečieme 1 hodinu. Vychladnutú ošúpeme, nakrájame a pokvapkáme kvalitným olivovým olejom a balzamikovým octom. |
Marcela Č. (stvura) ID 65960, mimibazar.sk/stvura (8.1.2017, 19:33) | |
musim skusit, len zohnat pastrnak bude des | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |