
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Ingrid D. (ingridd) ID 12073 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Marinované kuracie prsia s kôprovou omáčkou[ recept č. 56170 zo dňa 8.2.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1kg kuracie prsia.... MARINÁDA: 4PL tatárska omáčka, 1PL horčica, 3stručky cesnaku drveného, 1/2PL citronova šťava, 1KL mleté čierne korenie, 1ČL drvená rasca, 1PL mletá čerevná paprika, 1PL worcester, 1PL kôpor, 1 ČLkryštáľový cukor, soľ, 1dcl pivo, 2PL maizena .... NA OBAĽOVANIE: hladká múka zmiešaná s grilovacím korením.... olej na vysmážanie..... OMÁČKA: olej, hladká múka, mlieko, smotana, soľ, cukor, kôpor POSTUP PRÍPRAVY 1/kuracie mäso nakrájame na hrubšie plátky 2/pivo a maizenu vyhabarkujeme, ostatné časti marinády zamiešame spolu do hladka a na záver pridáme maizenové pivo, zamiešame- chutí horzne!!! 3/ vložime mäso, necháme odstáť, aspon 2hodiny, najlepšie cez noc 4/ zmiešame muku s grilovacím korením, v nej obaľujeme kusky mäsa, ktoré z marinády vyberáme tesne pred obalovaním, tak bude kôrka hrubšia 5/smažíme na rozpálenom oleji, stači malinko, maximálne 5minut z každej strany 6/ medzitým si spravíme kôprovu omáčku, taku redšiu: na oleji spenime múku, zalievame mliekom, stále miešame, aby nezhrudkovatela, pridáme sol, cukor a drvený kôpor podľa chuti, ak sa podarí redšia ako sme chceli, zahustime mukou rozmiešanou v studenej smotane alebo mlieku 7/podávame s pečenými zemiakmi, alebo korekatkami, alebo knedľou 8/ DOBRU CHUŤ!!! |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (9.2.2014, 15:59) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |