
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
andrea sečkarova (sveand) ID 44482 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zapečený hermelín v lístkovom ceste[ recept č. 56305 zo dňa 25.2.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Lístkové cesto, hermelín (na jednu porciu jeden), pór, kečup, žĺtok, mletá červ. paprika, 1 PL mlieka POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto vyvaľkáme. Bežné balenie vyjde na 4 porcie. Rodelíme ho na 4 štvorce. Potrieme kečupum, do stredu každého štvorca poukladáme pór, na to položíme hermelín, znovu pór a potrieme, resp. polejeme kečupom. Kraje cesta potrieme žĺtkom, ktorý sme vymiešali s mliekom a červ. paprikou. Proti sebe stojace rohy cesta spojíme. Vzniknú krásne batôžteky, ktoré potrieme žĺtkom a pečieme cca 15 min na 220 stupňoch. Po upečení nechať vychladnúť, aby sa hermelín príliš neroztiekol. Niekedy dám dovnútra aj šunku. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |