
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Sparglovy pretlak[ recept č. 56981 zo dňa 15.6.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/sparglovy-pretlak.html POSTUP PRÍPRAVY Tento fantasticky trik ako si krasne, prirodzene zafarbit a dochutit risotto ma naucil F pocas pripravy spargloveho risotta (ktore bolo uplne famozne ).Povodne som ho chcela uviest ako vyvar ale F s tym nesuhlasil...A tak to nazyvam pyre alebo pretlak ..ktory si pridavame do risotta + podla potreby pridame aj vodu (a ak naozaj chcete mozte pridat aj kocku zeleninoveho bujona )... Takze vsetko co urobite preto aby ste ziskali takyto pretlak :Drevenne konce zo spargle (ktore nepridavame do risotta )si dame uvarit do hrnca s vodou.Osolime.Okorenime.Varime az pokial nam zmaknu(5-7min).Po uvareni ich rozmixujeme do hladka.Ak by sa vam pretlak zdal az prilis moc husty mozte pridat trosku vody v ktorej ste ich varili. |
Denisa R. (Deni91) ID 246138 (15.6.2014, 13:08) |
http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/sparglovy-pretlak.html |
ODPOVEDAŤnahlásiť |