končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Eva Š. (eva333) ID 10128 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Kurací perkelt[ recept č. 57087 zo dňa 1.7.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY olej ****** maslo********* kuracie mäsko cca 600g***********1 cibuľa**********mčp************soľ***********mčk*****************vegeta***********1PL kečupu**********1PL horčice***********zeleninový bujón*********** smotana na šľahanie************hladká múka***********citrónová šťava POSTUP PRÍPRAVY Keďže som stále hľadala ten správny recept a každý bol iný,tak som si nakoniec urobila svoj a musím povedať ,že dopadol na 1*. tu je postup,:\\\\r\\\\nna panvicu si dáme olej aj maslo, potom nakrájanú cibuľku , kuracie mäso , poprašíme mletou červenou paprikou, osolíme, okoreníme, ovegetíme, pridala som aj kečup a horčicu a podusíme, neskôr pridáme bujón zeleninový, a ešte dusíme. Keď je mäsko hotové, tak prilejeme smotanu ,ktorú sme si zmiešali s múkou, necháme prevrieť do zhustnutia ,odstavíme a nakoniec ešte pridáme citrónovú šťavu. |
Tina W. (Simonecka2007) ID 35829 (3.8.2014, 23:06) | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva Š. (eva333) ID 10128 (8.8.2014, 9:36) | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |