
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Eva J. (babulka2512) ID 48979 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Parížsky šlahačkový zákusok[ recept č. 5739 zo dňa 12.6.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: • 4 žĺtky • 300 g práškového cukru • 150 ml vody • 150 ml oleja • 200 g polohrubej múky • 1/2 balíčka prášku do pečiva • 1 PL kakaa • 4 bielky Krém: • 4 šľahačky • 3 čokolády • ríbezľový džem na potretie • kakao na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Postup: 1. Deň vopred si pripravíme krém. Uvaríme šľahačky s čokoládou, necháme ich vychladnúť a dáme na noc do chladničky. Na druhý deň vyšľáháme z chladnej hmoty jemný krém. 2. Jednotlivé suroviny na cesto spolu premiešame a na záver zľahka pridáme sneh vyšľahaný zo 4 bielkov. Pripravenú masu rovnomerne vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 25 minút pri teplote 180 °C. 3. Upečený koláč potrieme ríbezľovým džemom a potom šľahačkovým krémom. Povrch zákuska ozdobíme preosiatym kakaom a dáme do chladu. |
Katarina K. (kkatka81) ID 326170 (11.3.2017, 20:59) |
Prosím o doplnenie: - aké šľahačky použiť - koľko ml ? - aké čokolády (varové) - koľko g ? Ďakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Valika T. (valeria180966) ID 250750 (18.11.2012, 8:53) |
tak tento zákusok je výborný, dnes som ho robila a neviem či vydzží do večera, ďakujem za receptík ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Monika G. (akinomg) ID 126895 (23.12.2011, 15:06) |
je to výýýýbornéééééééé ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Monika G. (akinomg) ID 126895 (23.12.2011, 13:27) |
mnam ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Dominika Š. (nina56556) ID 147306, mimibazar.sk/nina56556 (25.2.2011, 12:53) |
Vyzera fantasticky len sa chcem spytat ci sa plnka slaha rucne alebo mixerom ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (13.6.2008, 8:12) |
tento som aj ja našla niekde na nete.... bol úžasný... až na tú šľahačku - zle sa mi šľahala (asi nebola dobrá smotana), zafŕkanej 1/2 kuchyne, až asi 3 stužovače pomohli.... ale chuť neodolateľná!!!!! ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Yvona G. (yvon) ID 1354, mimibazar.sk/yvon (13.6.2008, 8:49) |
v Hypernove dostať perížsku šľahačku je to česká značka Kunín a je fakt výborná cenovo je asi o 2 Sk drahšia od obyčajnej takže ked si prirátaš čokoládu ktorú Ti ešte treba kúpiť je to výhodné aj bez práce, nemusíš ju variť deň pred tým ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Emilia D. (filmuska) ID 25200 (13.6.2008, 8:54) | |
![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |