
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) rýchla teplá večera[ recept č. 57913 zo dňa 17.12.2014 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny. 1 kg bravčové pliecko, 3 ks velká cibuľa, 5 strúčiky cesnak, 2 lyžičky korenie gulášové 3 lyžičky paprika červená, 3 lyžičky solamy, 2 ks masox kocka, 0.75 l voda, 1/2 lyžičky soľ, 1/2 lyžičky korenie čierne mleté POSTUP PRÍPRAVY lahodné mäsko , oplatí sa vyskúšať :-)\r\n\r\n4\r\nporcie\r\n15\r\nminút\r\npríprava\r\n100\r\nminút\r\nna 250 °C\r\n\r\nPostup prípravy receptu.Mäsko si nakrájame na kocky asi 2,5 - 3 cm .2.Cibulu a cesnak si očistíme a tiež si nakrájame na kocky , cesnak možeme pretlačiť .Mäso si dáme do väčšej zapekacej misy . Všetky suroviny dáme k mäsku , čiže cibula, cesnak , korenie čierne , sol , guláč.korenie, červenú papriku , solamyl a premiešame to .3.V 0,75 litra vody si rozpustíme 2 masoxi a nalejeme k masku a zase premiešame 4.Takto pripravené to dobre zakryjeme alobalom a dáme vyhriatej rúry piecť na 250stupnov a asi tak 1 a pol hodiny , ja nechávam aj trochu dlhšie.\5.Po asi hodine a pol pečení sa može vybrať a pomaly otvárať lebo je tam horúca para :-) a tá vona pri pečení je neskutočná :-)) Podávať sa može s čím kolvek knedla, zemiaky , ja som to dávala s ryžou a hranolkami. |
zuzana t. (zuzi1967) ID 159895 (23.12.2015, 13:56) |
Výýýýýborné... dnes som to varila, keďže momentálne je času na varenie málo bolo super, že "sa" to robí samo... chuťovo vynikajúce!!!! ďakujem, určite to zaradím do svojho repertoára |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Monika P. (74monika) ID 108263 (25.2.2015, 15:53) |
Fajn jednoduchý a na prípravu rýchly recept. pri zarábaní som si to ani neuvedomila, až keď som dokončené ochutnala som zistila, ze je tam priveľa soli- aj soľ, aj gulášová zmes a ešte aj bujony - tie boli uz príliš, vôbec by mi tam nechýbali, myslím ze dokonca zbytočne pokazili chut. Každopádne ďakujem za inšpiráciu, určite sa k tomuto receptu budem s malými vlastnými úpravami vracať. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |