
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Iveta P. (narcis26) ID 42855 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) SEDMOHRADSKÉ ZEMIAKY S KYSLOU KAPUSTOU[ recept č. 5902 zo dňa 19.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Uvarené zemiaky v šupke, 500g kyslej kapusty, 1 klobása, soľ, korenie, 2 kyslé smotany, ml. paprika, mlieko, slanina, strúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky nakrájame na plátky. Pekáč vymastíme a vrstvíme zemiaky, pokrájanú klobásu, pokrájanú kyslú kapustu. Osolíme a okoreníme. Vrch tvoria zemiaky, ktoré zalejeme smotanou zmiešanou s mliekom a mletou paprikou. Vrch posypeme hodne strúhaným syrom a poukladáme plátky údenej slaniny. Ja ju najprv trochu opečiem na panvici, lepšie sa potom prepečie. Dáme piecť pri 200°C cca 1hod. Uvidíme podľa toho ako sa zapečie syr a slaninka navrchu. Prajem dobrú chuť |
![]() | Peter B. (katalaya) ID 4001, mimibazar.sk/ba4000 (23.6.2008, 14:44) |
vyskúšame ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |