
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Janka P. (Joanne) ID 6922 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Jemna babovka[ recept č. 5945 zo dňa 21.6.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 6 zltkov,30dkg krystaloveho cukru,1dcl oleja,30dkg polohrubej muky,3/4 prasku do peciva,6 lyzic mlieka,6 bielkov,kakao. POSTUP PRÍPRAVY Zltky vymiesame s cukrom,pridame olej,muku s praskom do peciva a mlieko.Z bielkov urobime sneh a vmiesame ho do masy.Masu rozdelime a do jednej polovice vmiesame kakao. Formu vymastime a vysypeme mukou.Vlejeme do nej najskor svetle cesto,potom primiesame kakaove. Ruru predhrejeme na plno,ked vlozime babovku znizime na 150°C.Upecenu posypeme praskovym cukrom. |