
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Alexandra V. (saša_20) ID 50362 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Jablková presnidávka[ recept č. 5986 zo dňa 25.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 5 kg očistených jabĺk, 2,5 litra vody 400 g kryštálového cukru, 2 vanilkové cukry, 2 balíčky Zlatý klas POSTUP PRÍPRAVY Očistené jablká rozvaríme v dvoch litroch vody. Pridáme cukor, vanilkový cukor a vo zvyšnej vode vymiešaný Zlatý klas. Necháme variť ešte 5 minút. Čiastočne vychladnuté rozmixujeme, naplníme malé poháre a 20 minút sterilizujeme pri teplote 90°C. Je to vynikajúca pochúťka pre deti, môžete podávať samotné alebo s piškótami. |