končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KRÁLIČIE MÄSO |
Eva J. (babulka2512) ID 48979 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Králičia paštéta[ recept č. 6014 zo dňa 27.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: • 2 králičie stehná • 1 až 2 králičie ramienka • kúsok králičieho chrbta • 1 500 až 2 000 ml zeleninového vývaru • 250 g údenej prerastenej slaniny • 60 g cibule • 1 vajce • 50 g preosiatej strúhanky • soľ • mleté čierne korenie • 120 ml mäsového vývaru POSTUP PRÍPRAVY Postup: 1. Umyté kúsky králičieho mäsa uvaríme v zeleninovom vývare do mäkka, varíme približne 50 až 60 minút. Uvarené mäso vyberieme a necháme vychladnúť. Potom ho vykostíme a spolu s nakrájanou cibuľou a so 150 g slaniny pomelieme na mäsovom mlynčeku. 2. Zvyšnú slaninu pokrájame na malé kocky. Spolu s vajcom, strúhankou, soľou, mletým čiernym korením a mäsovým vývarom pridáme k pomletému mäsu. Všetko dobre premiešame.3. Formu dobre vymastíme, naplníme masou, prikryjeme, vložíme do vhodnej nádoby s vodou a vo vyhriatej rúre varíme 80 minút. Hotovú paštétu necháme dobre vychladnúť. Potom ju vyklopíme a pokrájame. |