
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ČO DOM DAL |
Bibiána V. (bibiana1986) ID 74423 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Pečené zemiaky s bryndzou, slaninou a cibuľou[ recept č. 60264 zo dňa 14.9.2017 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, slanina, cibuľa, 1 kyslá smotana , bryndza, cesnak POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky si umyjeme (ja ich nešúpem) a nakrájame na malé kúsky alebo len na polovičky, dáme na plech osolíme okoreníme polejeme olejom a pečieme do mäkka. Na panvici si spražíme slaninku, na druhej cibuľku, množstvo závisí od vás. Upečené zemiaky dáme na tanier, navrch slaninku, cibuľku a bryndzu zmiešanú s kyslou smotanou a pretlačeným cesnakom. Je to fantastické jedlo a chuť veľmi závisí aj od kvality a chute bryndze. |