
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Jana K. (JameeShop) ID 215477 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Cvikľové cestoviny s mletým mäsom[ recept č. 60349 zo dňa 15.11.2017 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 400g cvikľových cestovín, 500g mletého hovädzieho mäsa, 1ks cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 1ks menší stonkový zeler, 2ks cvikle, 1ks zemiak, 1 konzerva cíceru, olej, soľ, čierne korenie, mletá rasca, 1 PL kečupu POSTUP PRÍPRAVY Na troške oleja orestujeme cibuľu, pridáme prelisovaný cesnak a mäso, premiešame. Osolíme, okoreníme, posypeme drvenou rascou. Po chvíli pridáme nakrájaný stonkový zeler (vňať nechajte na ozdobu), cviklu (môžeme nahrubo nastrúhať), znova trochu restujeme. Podlejeme horúcou vodou alebo vývarom a pridáme nastrúhaný zemiak. Ten nám omáčku zahustí. Prikryté dusíme 40 minút. Medzitým si uvaríme cvikľové cestoviny podľa návodu na obale (ja som kúpila široké rezance v poľskej sieti predajní Bedronka). Scedíme. Na záver do omáčky vsypeme konzervu cíceru a pridáme lyžicu kečupu. Hotovú omáčku zmiešame s cestovinami, podávame posypané vňaťou so stonkového zeleru. Pre zvýraznenie chuti môžete posypať strúhaným parmezánom. Dobrú chuť ☺ OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |