
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Berlínska polievka...[ recept č. 60410 zo dňa 13.1.2018 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Dobrá alternatíva tradičnej mäsovej polievky: 1 l mäsového vývaru /môže byť aj z kocky/, 2 PL masla, 2 PL hladkej múky /môžeme vynechať/, 400g očisteného zeleru, 2 Ks petržlenu, 3 ks mrkvy, 1 cibuľa, 1 bobkový list, majoránka, mletá rasca, nasekaná petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie, trocha sterilizovaného chrenu... POSTUP PRÍPRAVY Na masle osmažíme cibuľu a pridáme na kocky nakrájanú zeleninu, osmažíme, zasypeme múkou, zalejeme vývarom, pridáme bobkový list a rascu a varíme zeleninku do mäkka. Pridáme potom majoránku, petržlenovú vňaťku, okoreníme a prípadne ešte dosolíme a dochutíme chrenom /ja som dala 3 kopcovité čajové lyžičky/. Prevaríme a môžeme podávať. |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (30.10.2018, 11:52) |
vyzerá dobre ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (30.10.2018, 14:37) |
Ďakujem... ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |