
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Petra G. (Pat) ID 9688 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Kuracie rezance v cestíčku bez vajca[ recept č. 6077 zo dňa 2.7.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia nakrájané na čo najdlhšie rezance Cestíčko: 2dl vody, cca 6 PL hladkej múky, štipka kypriaceho prášku alebo sódy bikarbóny, soľ POSTUP PRÍPRAVY Rezance mäsa namáčame do cestíčka a vyprážame v horúcom oleji. Podávame s ryžou a kúsky mäsa si namáčame do omáčky: Omáčka: Tú si urobíme podľa vlastnej chuti - do vriacej vody pridáme cukor, soľ, sójovú omáčku, pretlačený cesnak. Ak máme radi sladkokyslú, pridáme aj ocot, prípadne si ju môžeme aj trošku zahustiť solamylom. |