
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jožko B. (JBar) ID 332219 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) PEČIENKA AKO KAČACIA (bábovka z bravčovej pečienky)[ recept č. 60809 zo dňa 12.10.2019 ] POTREBNÉ PRÍSADY POTREBUJEME: formu na bábovku, 1 lyž. soľčanky (vegety), ½ lyž. soli, ½ kg. bravčovej pečene, 4 vajicia, 1 šľahačková smotana, 2dcl oleja POSTUP PRÍPRAVY POSTUP: Pečienku zomlieť, vyšľahať vajíčka, pridať soľ, potom pomiešať všetko dohromady. Vymastiť bábovkovú formu, posypať strúhankou. Zmes naliať do formy a vo vyhriatej rúre piecť 15 až 45 min. Najprv na silno a potom dopiecť na slabšej teplote. |