
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Eva S. (kao) ID 1893 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Marinované kuracie kúsky - aj na gril[ recept č. 6302 zo dňa 14.7.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY pre 2 osoby: 4 horné kuracie stehná vykostené (alebo 2 kuracie prsíčka), na marinádu - 1 PL oleja, 1 PL kečupu, soľ, 1 ČL octu, 1/2 KL škoricového cukru, štipka mexického korenia/pálivej papriky, štipka zeleného/čierneho korenia POSTUP PRÍPRAVY Pripravíme si marinádu - jednoducho všetky prísady zmiešame. Škorica v marináde dá mäsku exotickú príchuť. Kuracinku nakrájame na menšie kusy a obalíme v marináde. Necháme v chlade odpočívať cca 4 hodiny, aby mäsko natiahlo chute. Potom ho už len opečieme na panvici, alebo grilujeme. . Najlepšie so zeleninovým šalátom a pečivkom. |
Zdenka H. (zdenečka) ID 39749 (21.7.2008, 18:12) |
vynikajúce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mária M. (marikjojo) ID 48315 (15.7.2008, 12:05) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |