
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Čevabčiči z tofu[ recept č. 6368 zo dňa 18.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 balíček bieleho tofu; 4 lyžice ovsených vloček; 4 lyžice kukuričných lupienkov; 1 menšia cibuľa; 4 lyžice postrúhaného zeleru; 2 strúčiky cesnaku; sójová omáčka; sušené zeleninové vňate; soľ; horčica; tuk (olej) na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY Tofu nadrobno rozmrvíme, postupne pridávame ovsené vločky, kukuričné lupienky, najemno posekanú cibuľu, prelisovaný cesnak a vňate. Zmes pokvapkáme sójovou omáčkou, osolíme, pridáme horčicu (všetko podľa chuti) a zmes spracujeme na kompaktnú tvarnú hmotu. Z hmoty mokrými rukami formujeme malé valčeky a tie z oboch strán vypražíme v rozohriatom tuku (oleji). Podávame so zemiakmi a so zeleninovým šalátom. |