
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Zuzana Z. (zzuzana) ID 16174 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Bifteky z vajcom[ recept č. 6370 zo dňa 18.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600 g hovädzej sviečkovice; 6 zrniek čierneho korenia; soľ; olej; 4 vajcia POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovicu pokrájame na rezne ( asi 2 cm). opakom noža ich mierne naklepeme a osolíme. Korenie potlčieme, posypeme ním bifteky a rukou ho vtlačíme do mäsa. Na panvici rozohrejeme olej a mäso opekáme po 3 - 4 minúty z oboch strán. Formou na volské oká natrieme olejom, dáme zohriať a do jamiek opatrne zozbijeme vajcia. Osolíme ich a na malom ohni necháme stuhnúť. Pred podávaním položíme na každý biftek volské oko. Vhodnou prílohou sú zemiakové hranolčeky. |