
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Margita U. (duskomatko) ID 50326 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Rebierka v pive[ recept č. 6503 zo dňa 24.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Rebierka hovädzie ,Čierne pivo ak nemáte môže byť aj svetlé do ktorého dáme med. Kečup, soľ, čierne korenie, so´jovú omáčku, POSTUP PRÍPRAVY Rebierka uvaríme. Igrendiencie zmiešame podľa chuti. Rebierka dáme do omáčky a necháme hodinu otstáť. Potom ich dáme na plech a pečieme asi polhodinu podla toho ako vám pečie trúba. Už som to skúšala aj s kuracími dolnými stahienkami bolo to výborne. Fotografiu momentálne nemám ale neskôr doložim. |