
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Dana P. (pokemonka) ID 48024 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) marinované bravčové rezne[ recept č. 6976 zo dňa 25.8.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového karé, 4 vajcia, 150 ml oleja, 1 ČL soli, 1 ČL mletého čierneho korenia, 1 ČL horčice (ja dávam kremžskú), 1 ČL kečupu, 1 ČL vegety, 1 ČL worcesterskej omáčky, 1 ČL maggi omáčky a 2 strúčiky roztlačeného cesnaku POSTUP PRÍPRAVY Z 1 vajca a oleja si urobíme v mixéry majonézu, do ktorej postupne pridáme 3 vajcia a ostatné prísady. Všetko zmiešame. Umyté mäso len nakrájam na rezne (možte i naklepať, ja to ale nerobím - v tomto recepte netreba). Rezne uložíme na pekáč a zalejeme marinádou a dáme do chladničky marinovať 24 hodín. Na druhý deň vyberieme pekáč, ja rezne trochu pooobraciam, pekáč prikryjem druhým pekáčom a pečiem v predhriatej rúre (160 stupnov) presne 1 1/2 hodiny. AKo prílohu podávam zemiaky s maslom a vynikajúci šalát: ľadový šalát potrhať, prisypať konzervu kukurice, trošku vegety, olivového oleja a je hotový komplet obed. |
![]() | Martina M. (mmj) ID 19672 (26.8.2008, 13:25) |
ja robím niečo podobné http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2824&user=19672 ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (26.8.2008, 8:25) |
Vyzerá to veľmi fajn, určite vyskúšam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |