
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Beata A. (neurologia) ID 34700 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bryndzove halusky[ recept č. 7048 zo dňa 29.8.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY hladka muka, vajce, sol, zemiaky, bryndza, kysla smotana, mast POSTUP PRÍPRAVY Surove a obielene zemiaky nastruhame. Pridame hladku muku, vajce, sol a vsetko dobre zamiesame. Halusky hadzeme do osolenej vriacej vody.Do pekacika kam budeme halusky davat si pripravime mast s bryndzou a kyslou smotanou. |