
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Lucia F. (lucia13) ID 9254 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kuracia Čína[ recept č. 7194 zo dňa 7.9.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Množstvá neudávam, pretože vždy je tento recept o zvyškoch z chladničky - 1 najemno nakrájaný pór ( príp. cibuľa ), kuracie prsia, olej, konzerva šampiónov, konzerva kukurice, polovica čínskej kapusty nakrájanej na rezančeky, morská soľ podľa chuti, čierne mleté korenie. POSTUP PRÍPRAVY Na oleji si opražíme pórik, pridáme kuracie masko a všetko spolu orestujeme. Prikryjeme, občas premiešame a podľa potreby prilejeme vodu. Ke ď už je masko hotové pridáme kukuricu, šampióny a čínsku kapustu. Krátko povaríme, osolíme, okoreníme a podávame. My sme čínu papali len tak ale ako príloha sa hodí ryža. Pri tomto recepte sa fantázii medze nekladú - vynikajúca je aj hrubostenná paprika nakrájaná na malé kúsky a pridaná spolu s kukuricou. Kto chce zasýtiť viac krkov týmto fajnovým jedlom, může čínu ešte ku koncu zahustiť. Dobrú chuť. |