
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Monika T. (momo) ID 382 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Šťavnaté kuracie stehná[ recept č. 74 zo dňa 28.3.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie stehná, soľ, drvená rasca, mletá červená paprika, vegeta, cesnak POSTUP PRÍPRAVY Kuracie stehná posolíme, posypeme drvenou rascou, červenou paprikou a trochou vegety. Prudko opečieme na rozohriatom oleji zo všetkých strán, podlejeme vodou a dáme dusiť. Podľa potreby podlievame vodou. Asi 10min pred dokončením (čiže asi po pol hodine dusenia) pridáme do šťavy prelisovaný cesnak. |
jana t. (zajda24) ID 207260 (5.9.2012, 23:24) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |