
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KRÁLIČIE MÄSO |
Monika K. (monďo) ID 4179 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Pečený králik[ recept č. 7679 zo dňa 3.10.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 králik alebo zajac,masla,4 strúčiky cesnaku,údená slaninka,rozmarín,hl.múka na zahustenie šťavy, soľ,vývar-bujón, POSTUP PRÍPRAVY Králika umyjeme,odblaníme,rozporcujeme,osolíme a poriadne potrieme roztlačeným alebo prelisovaným cesnakom, a prudko zajačika opečieme na masle so slaninkou/ ja som zajka slaninkou aj prešpikovala/,podlejeme horúcim vývarom,posypeme rozmarínom a dáme piecť do trúby.Podlievame aby bolo masko šťavnaté.Tesne pred dopečením na kúsky maska poukládame ešte maslo a šupneme ešte na 2 min do trúby. Upečeného králika vyberieme a šťavu zahustíme múkou, a vrátime masko spať do šťavy.A je to hotové,môžeme k tomu dať knedlu,ja som urobila zemiačiky,ktoré som uvarila v šupke,ra oztlačila na kocky ako na majonézový šalát.potom som ich solila,posypala drvenou rascou a trochu za stáleho miešania osmažila na horúcom oleji.Sú fakt dobré. Dobrú chu´t. |