
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Utopence[ recept č. 7982 zo dňa 17.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY špekačky; na nálev: voda a ocot v pomere 1:1, 4 zrnká korenia, 1 zrnko nového korenia na 1 špekáčik, 1 bobkový list na 3 špekačky, cibuľa. POSTUP PRÍPRAVY Pripravený nálev uvaríme, necháme vychladnúť a scedíme. Na každé 3 špekačky si ďalej pripravíme 1 cibuľu nakrájanú na kolieska. Cibuľu a olúpané, po dĺžke rozkrájané špekačky ukladáme po vrstvách do fľaše a vrstvy prekladáme korením. Potom zalejeme vlažným nálevom, uzavrieme a necháme odležať v chlade. Ideálna doba naloženia utopencov sú 2-3 týždne |