
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Zemiaky plnené mletým mäsom[ recept č. 7986 zo dňa 17.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 8 rovnakých zemiakov, 200g mletého bravčového mäsa, 1 cibuľa, 2 strúčky cesnaku, 2Pl oleja, mletú červenú papriku, soľ, mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY Na zemiakoch po dĺžke odkrojíme 1/3 a vnútro opatrne vydlabeme. Na oleji speníme nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak, pridáme mleté mäso a restujeme asi 5 min. Zmes podľa chuti osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou a naplníme vydlabané zemiaky. Zabalíme každý zvlášť do alobalu a pečieme asi 50 min. |