Cukor rozto...">
. .. .. .. .. .. .
. .

Grilazove rezy - RECEPT 816

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 5640 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 54 návštěvníkov)


Grilazove rezy


[ recept č. 816 zo dňa  ]


Grilazove rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

1 salko, 250 g kryst. cukru, 200 g stuzeneho tuku, 200 g posekanych vlasskych orechov, lyzica kakaa, oblatky velke obdlznikove

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept som tu este nevidela, tak sa podelim s nasou "rodinnou" grilazou ...

Cukor roztopime na karamel, primiesame salko, pomaly roztopeny stuz. tuk a nakoniec kakao a orechy... Este teplou zmesou natierame oblatku, prikryjeme dalsou oblatkou, potup popripade opakujeme... ;) Naplnene oblatky zatazime a nechame ztuhnut (aspon den), potom krajame na stvorceky, alebo obdlznicky a mozeme namacat aj do cokolady...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Stuhnuta grilaz pripravena na krajanie...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Ovocná ryža | Grilazove rezy | Neapolské kuracie prsia - A gnocchi (noky). >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Regína K. (ginuska) ID 30143 (17.12.2018, 17:10)
Roky som používala jeden recept, ale mala som chuť skúsiť iný, tento som našla a robí sa famozne, oveľa lepšie ako ten môj, pritom obsahuje to isté, len množstvá sú iné, čiže budem robiť už len tieto grilážky, super, vďaka Evka (andel) (pernicek) (darecek) (L) |:o) (pl)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (17.12.2012, 16:43)
urcite vyskusam ... :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alena M. (Karin1979) ID 24362 (17.12.2012, 16:13)
Ahojky a to salko nema byt najskor uvarene?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (20.12.2012, 20:07)
NIE! Treba postupovat podla popisu! (pernicek)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Monika B. (Monullik) ID 170902 (23.5.2012, 8:13)
(*) Evka, robila som grilazove rezy prvy krat v zivote, podla tvojho receptu (F) su neskutocne chutne, davam im tisic bodov, ine ani robievat nebudem (D) (dance) dakujem pekne za receptik (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (25.5.2012, 10:24)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
NINA R. (ARABSKY KON) ID 102653 (19.12.2011, 19:59)
Zajra skusam.Tesim sa mnam mnam (mamca) (mamca) (mamca) (mamca)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna T. (majairl) ID 177751 (15.12.2010, 20:12)
(jezisek) dakujem za odpoved...asi to vyskusam s tym maslom... :^) dam vediet, ako to dopadlo...
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marianna T. (majairl) ID 177751 (14.12.2010, 18:21)
dobry den, chcela by som sa spytat, mohla by som namiesto cery pouzit normalne maslo? dakujem za odpoved :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva N. (leskot) ID 98318 (10.11.2013, 13:53)
Ja som vyskúšala všetky možné tuky - Ceru, Palmarín, klasické maslo, Heru - a všetky stuhli :-$ včera som robila s Herou a práve mi manžel referuje, že "výýýbornééé " :-) tak treba skúsiť (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (14.12.2010, 21:55)
neviem ci to potom stuhne...Ak vyskusate, dajte vediet aky bol vysledok...
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia K. (lucia10899) ID 30559, mimibazar.sk/lucia10899 (2.8.2010, 22:30)
mam otazku ked na zaciatku roztapas cukor na karamel tak co k nemu pridavas,ci sa roztopi sam v hrnci bez masla alebo tak?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (9.8.2010, 15:03)
nic nepridavam iba cukor roztapam...
ODPOVEDAŤnahlásiť
andrea k. (panalka) ID 132360 (18.4.2010, 9:43)
SU SUPER EšTE SME ICH NEJEDLI
ODPOVEDAŤnahlásiť
andrea m. (niivea) ID 26694 (29.12.2009, 16:09)
veľmi dobré, mňam mňam... zo všetkých možných maškŕt sa zjedli najskôr (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia P. (seanick) ID 20001 (23.12.2009, 19:02)
Dakujem za Super recept , velmi chutne grilazky (Y) (zajic) (dance)
ODPOVEDAŤnahlásiť
VERONIKA B. (veeeeeronika) ID 34892 (15.10.2009, 14:53)
vcera som robila grilazku je super (Y) (Y)dakujem za receptik (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (16.10.2009, 11:44)
za malo (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
sona s. (solnicka07) ID 21015 (14.12.2008, 9:43)
ja by som sa chcela spytat, ako moc to ma byt zatazene, aby mi to cele nevytieklo
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (14.12.2008, 13:03)
no ono by to vytiect nemalo... ta grilazova napln po odstaveni dost rychlo tuhne... Pokial vam to vyteka, tak nenamazte okraje oblatky uplne
Ja grilaz zatazujem jednou doskou (loparom) a na to polozim nejaky ten vacsi hrniec a odlozim do chladu...
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana Abelovská (janeinka1) ID 54349 (21.9.2008, 11:54)
Skúsila som ich, chutia super, ale použila som podľa receptu stužený tuk CERU a oblátky k sebe nepriliehajú, odlepujú sa...čo pridávate vy? ALe chuťovo sú skvelé.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (24.9.2008, 23:29)
ja tiez bezne pouzivam ceru, Oblatky treba poriadne zatazit a na chladnom mieste nechat postat aspon 12 hodin... Potom by to malo drzat,,,
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana Abelovská (janeinka1) ID 54349 (20.9.2008, 13:52)
Chcela by som sa spýtať na ten pomaly roztopený stuž. tuk....mám ho pred pridaním teda roztopiť? Napr. v mikrovlnke? :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (24.9.2008, 23:27)
Uz ani neviem ako som to myslela ;)... Ale ja osobne tuk vopred neroztapam, len po kuskoch pridavam do hrnca...
ODPOVEDAŤnahlásiť
TAMARA P. (huhulienka) ID 33696 (31.3.2008, 13:26)
vyskušala som tento receptik na sviatky...sú úplne super (clamp) .....zjedli sa ako prvé... (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Nikola Ž. (Niki2) ID 12948 (17.7.2007, 11:28)
Ahoj, milujem grilážky a určite si ich spravím. Len jednu, jedinú otázku mám:"Ako dlho musím variť zmes cukor+salko+tuk?"
Ďakujem za odpoveď a aj za supíš recept. :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (17.7.2007, 14:19)
miesat treba kym z toho nemas peknu hladku jednofarebnu hmotu...
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ema S. (majlus) ID 749, mimibazar.sk/ema (10.4.2007, 16:31)
tak na velku noc som robila grilažové rezy a sú fakt super..... (Y) (Y) (Y) foto prikladám do receptov....môj manžel bol unesený...že ĎAKUJE :-) :-) :-P
ODPOVEDAŤnahlásiť
MAJA B. (barny) ID 2295 (22.1.2007, 13:52)
ahoj vcera som robila tvoj receptik ja som robievala grilazky ale troska inaksie mam inaksi recept tak som si chcela tvoj vyskusat je super (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (vinka) ID 5640, mimibazar.sk/vinka (25.1.2007, 15:56)
jej.. som rada ze chutili :-$ (Y)
Ja mam tiez viac receptov, ale tento nam najviac chuti...
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu